Surprinzător! Acest produs, foarte ieftin, poate curăța aproape orice. Încercați-l!

Dacă sunteți tineri, probabil că nu ați dat niciodată prea multă importanță și, cu siguranță, nu ați cumpărat comprimate pentru proteze. Dar, se pare că pot face mult mai mult decât curățarea protezelor. Puteți utiliza pastilele de curățare a protezei pentru a scăpa de tot, de la petele de cafea până la canalele de scurgere înfundate la domiciliu – nu utilizați mai mult de două tablete la un moment dat.

Pentru a demonstra punctul nostru de vedere, am completat unele dintre cele mai bune sfaturi pentru curățarea casei dumneavoastră cu tablete pentru proteze. De la pantofii mirositori până la bijuterii, aici sunt zece dintre cele mai surprinzătoare lucruri care pot fi curățate cu tabletele pentru protezele dentare.

Cum se poate face?

1. Vase de email

Căutați o modalitate eficientă de a vă curăța cu adevărat vasele de email? Adăugați apă caldă și 2-3 comprimate pentru proteze în fiecare dintre vasele dvs. murdare și așteptați câteva minute. Vasele dvs. vor fi curate în cel mai scurt timp.

2. Chiuvete înfundate

Chiuvete înfundate? Rezolvați rapid problema. Luați 3 tablete pentru curățarea protezelor și puneți-le într-o cană de oțet, așteptați să se dizolve, apoi turnați. Așteptați câteva minute și dați drumul la apă caldă pentru a curăța depunerile.

3. Căni pătate de cafea

Petele de cafea sunt enervante, umpleți cana pătată, cu apă caldă și adăugați o tabletă. Lăsați câteva minute și apoi spălați cana.

4. Mirosuri din încălțăminte

Mirosurile din încălțăminte sunt greu de suportat, pentru a scăpa de ele, nu trebuie decât să încălziți 10 litrii de apă și să adăugați 3 comprimate pentru curățarea protezei. Lăsăți să se dizolve, apoi spălați încălțămintea. După câteva minute încălțămintea va fi igenizata și împrospătată.

5. Bijuterii

Știați că puteți curăța bijuteriile și pietrele prețioase de pe acestea folosind aceste comprimate? Da, puneți un singur comprimat într-o cană cu apă călduță și lăsați bijuteriile în aceasta timp de 20 de minute. Apoi, clătiți și bijuteriile vor fi ca noi.

6. Sticle mici

Sticlele mici cu deschideri înguste pot părea totuși imposibil de curățat. Din fericire, tot ce trebuie este o tabletă spartă și puțină apă caldă. Adăugați-o în sticlă și agitați-o pentru un minut.

7. Perii de păr

Credeți sau nu, pieptenele de păr și periile merită o curățare profundă din când în când. Pentru a elimina acumularea de ulei și murdăria de pe perii și piepteni, umpleți chiuveta cu apă fierbinte, puneți o tabletă de proteză și lăsați-o să se înmoaie cel puțin douăzeci de minute. Clătiți-le și vor arată că noi, în plus vor fi și igenizate.

8. Țesături

Indiferent dacă vreti să vă străluceasca tricourile albe sau să vă curățați profund fețele de masă colorate, tabletele pentru proteze vor face acest truc. Pur și simplu umpleți chiuveta (sau o găleată) cu apă caldă și aruncați 1-3 tablete (în funcție de mărimea încărcării dvs. de spălare). Odată ce comprimatele se dizolvă, înmuiați țesăturile timp de cel puțin o oră și apoi clătiți clatiti de obicei.

9. Plasticul pătat de sos

Dacă intenționati să aruncați toate recipientele din plastic pătate cu sos de roșii, gânditi-vă din nou. Umpleți recipientele din plastic cu apă caldă și un comprimat de proteză și iată: până mâine vor fi la fel de curate ca și noi.

10. Toalete și căzi

Chiar și cea mai murdară toaletă poate fi curățată cu acest detergent efervescent de calitate. Puneți o tabletă în vasul dvs. de toaletă și lăsăți timp de 20 de minute, apoi periați pentru a îndepărta toate petele. Le fel se face și în cazul căzii. Încercați sa folosiți apă caldă în ambele cazuri. Clătiți și gata.   

 

sursa: apartmenttherapy

loading...

Lasă un răspuns