Această plantă vindecă ficatul, vezica biliară și elimină toxinele

Natura oferă numeroase plante care pot trata aproape orice boală. Astăzi vom vorbi despre proprietățile ungurașului. Această plantă este un detoxificant puternic care poate elimina toxinele din sânge, stimulând în același timp metabolismul și ajutându-ne să pierdem în greutate.

Ungurașul a fost folosit împotriva problemelor cardiovasculare și pentru scăderea hipertensiunii arteriale, dar poate să regleze și nivelul de colesterol.
Iată cum să pregătiți un remediu pentru a trata diferite afecțiuni:

Ingrediente

 O mână de unguraș
 1 sticlă de vin alb

Preparare

Spălați bine planta și puneți-o în sticla de vin, apoi închideți bine și lăsați amestecul timp de 8-10 zile. Ulterior, ar trebui să beți o ceașcă de remediu în fiecare zi pentru a vă stimula digestia, a vindeca orice problemă cu ficatul și pentru a reduce inflamația din vezica biliară.
Iată o altă rețetă cu unguraș care vă poate stimula metabolismul și vă poate ajuta să pierdeți în greutate:

Ingrediente

 2 mâini de unguraș
 2 l. de apa

Preparare

Încălziți apa, dar nu lăsați să fiarbă, apoi turnați-o într-un recipient de sticlă. Acum, puneți frunzele de unguraș în vas, apoi lăsați amestecul să stea timp de 30 de minute și să-l strecurați. Îndulciți-l cu puțină miere sau zahăr brun, dacă vă plac băuturile dulci, și beți 3 cești de remediu pe zi, pentru a reduce toxinele din organism și pentru a pierde în greutate.

Sursa

loading...

Lasă un răspuns