Acest remediu va elimina cu ușurință infecțiile fungice și vă va exfolia picioarele!


Dacă aveți de-a face cu o infecție fungică urâtă pe picioare sau doar va miros urat, avem un remediu perfect pentru dumneavoastră. Amestecul vă va exfolia picioarele și va lupta împotriva ciupercilor, rezolvând în mod eficient toate problemele dvs.

Remediul este de fapt foarte simplu – este un amestec de aspirină și suc de lămâie. Sucul de lămâie va exfolia și curăța picioarele, în timp ce aspirinele sunt medicamente analgezice și anticoagulante, utilizate în mod obișnuit pentru ameliorarea problemelor cardiace, a durerilor de cap, a febrei și a problemelor circulatorii. Deși nu mulți oameni sunt conștienți de ea, ea poate îmbunătăți, de asemenea, calitatea pielii. Aspirina a fost adesea folosită ca remediu pentru eliminarea punctelor negre și a acneei, precum și a altor impurități care apar pe față.

Datorită compoziției sale, aspirina este de asemenea bună împotriva ciupercilor și poate ameliora eficient simptomele infecțiilor fungice. Aceasta conține o varietate de compuși care sunt excelenți pentru piele și au proprietăți antiinflamatorii care pot ameliora diferite probleme ale pielii fără a vă strica pielea.

De exemplu, aceasta funcționează excelent împotriva petelor întunecate de pe piele, care apar de obicei după expunerea excesivă la soare. Remediul va atenua, de asemenea, calusele de piele și va accelera vindecarea picioarelor crăpate.
Ingredientele utilizate în remediu sunt ieftine și deoarece nu sunt prea abrazive, ele sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. De fapt, aplicarea regulată a remediului va îmbunătăți, de asemenea, calitatea pielii, pe lângă tratarea problemelor de pe picioare.
Iată ce trebuie să faceți:

Ingrediente:
    5 aspirine
    Suc de lămâie
    Piatra abraziva


Preparare:
Zdrobiți aspirinele până când sunt transformate în pulbere, apoi adăugați câteva picături de apă pentru a crea o pastă. Acum, adăugați sucul de lămâie și amestecați totul – dacă pasta este prea uscată, adăugați un pic mai mult suc de lămâie sau apă.


Spălați-vă picioarele cu apă și uscațile cu un prosop, apoi aplicați un strat subțire de amestec pe zonele afectate și lăsați-l să lucreze timp de 20-30 minute .
Clătiți cu apă călduță după aceea, apoi frecați picioarele cu o piatră ponce.
Repetați procesul de 2-3 ori pe săptămână pentru rezultate optime.
Pe lângă tratarea problemelor legate de piele, amestecul va exfolia picioarele și le va hidrata îmbunătățind efectiv aspectul și sănătatea lor.

loading...

Lasă un răspuns