Amestecati banane, miere si apa: Tusea si bronsita vor disparea in scurt timp

Sursa foto; Healthy Food Style

Tratarea tusei cronice si a bronsitei a fost mereu o provocare, chiar si pentru medicina conventionala…asta pana acum.

Acest nou remediu natural contine doua dintre cele mai vechi si cele mai puternice ingrediente care calmeaza durerea in gat, tusea cronica si bronsita. Totul in scurt timp.

Datorita proprietatilor puternice ale mierii si bananelor, puteti utiliza acest remediu atat pentru copii, cat si pentru adulti. Gustul este unul foarte bun.

Orice, de la durere in gat, tuse si chiar durerile de stomac pot fi tratate cu aceasta bautura.

Ingrediente:

  • 400 ml de apa clocotita
  • doua banane medii, coapte
  • doua linguri de miere

Mod de preparare:

Prima data se cojesc bananele si se fac piure cu o lingura de lemn. Nu folositi tacamuri de metal, deoarece bananele se inegresc la contactul cu metalul.

Puneti piereul de banane in oala si turnati apa clocotita. Se lasa timp de 30 de minute.

Apoi, cand s-a racit se adauga mierea de albine. Adaugati mierea doar dupa ce s-a racit, deoarece isi pierde proprietatile cele mai importante. Nu este vorba ca devine toxica, doar ca la temperatura ridicata se distrug enzimele si o mare parte din vitamine.

Consum:
Se consuma cate 100 ml de patru ori pe zi. Cantiatate este suficienta pentru o singura zi, dupa care in ziua urmatoare veti prepara alt remediu proaspat. Rezultatele apar repede, in termen de 4-5 zile.

„AI GRIJĂ DE CORPUL TĂU, PENTRU CĂ ESTE SINGURUL LOC UNDE VA TREBUI SĂ TRĂIEŞTI.” — JIM ROHN

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...

Lasă un răspuns