Puneți puțin din acest remediu sub limba dvs. înainte de culcare și veți dormi ca un copil!

Somnul nu este ceva la care să acordăm atenție, și rareori ne gândim la asta. Chiar și persoanele care suferă de insomnie, ar putea crede că situația lor este comună.

De fapt, somnul este de cea mai mare importanță pentru sănătatea noastră generală, deoarece prea puțin sau prea mult ar putea avea un impact mare asupra bunăstării noastre generale.

Modul de a dormi, afectează sănătate.
Pierderea de somn poate avea efecte teribile asupra stării de sănătate.

European Heart Journal, în 2011, a revizuit 15 cercetări medicale care au inclus mai mult de 475000 de persoane, și au descoperit ca persoanele cu o serie de somn redus au avut un risc crescut de a dezvolta boli, sau chiar de a muri.

Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a imposibilității refacerii corpului dumneavoastră.

De fapt, somnul îmbunătățit ar putea duce la:

Mai puțină durere

Viața sexuală mai bună

Risc mai mic de accidentare

Îmbunătățirea controlului greutății

Imunitate mai puternică

O stare mai bună

Gândire mai clară

Memorie mai bună


Cum puteți obține somnul potrivit


Calitatea somnului este direct legată de obiceiurile dvs. de viață și de sănătatea dumneavoastră. Toate distragerile înainte de culcare, cum ar fi computerul, televizorul sau telefonul mobil, reduc calitatea somnului.

Este foarte important să vă relaxați în jur de o jumătate de oră, până la o oră, înainte de a vă culca. Odihna ar putea fi făcută prin citirea unei cărți, yoga sau a unei băi calde.

Remedierea naturală a somnului


Această rețetă simplă, cu doar două ingrediente, este cheia pentru a obține un somn grozav. Remediul, va ajuta corpul să se relaxeze și să se refaca pentru a doua zi.

Ingrediente necesare:

1 linguriță de sare Himalaya roz

5 lingurițe de miere naturală


Instrucțiuni pentru pregătire:


Amestecați ingredientele într-un castron.
Păstrați remediul într-un borcan de sticlă, într-un loc întunecos și rece.
Când doriți să îl consumați, ar trebui să puneți un pic de remediu sub limba, înainte de culcare. Lăsați-l să se dizolve în mod natural și veți adormi cu ușurință.


De ce remediul funcționează?


Până când mergeți la culcare, după ultima masă, corpul va consuma 50% din cantitatea de glicogen furnizată de ficat. Și din moment ce somnul este alimentat de energie, cu cât sunt mai puține rezerve de glicogen, cu atât mai greu va fi să adormiți.

Mierea poate declanșa un mic vârf al nivelului de insulină, care stimulează eliberarea de triptofan în creier. Triptofanul este apoi transformat în serotonină, care după aceea este transformată în melatonină (hormonul de somn).

Sarea de Himalaya are peste 80 de elemente și minerale, pe care organismul le cere pentru diferite procese, ajutându-l să se recupereze.

Combinația dintre sare și miere crește serotonina, care este hormonul cheie pentru relaxare și fericire.

Sursa: dailyhealthpost.com

loading...

Lasă un răspuns