Remediu casnic pentru a reconstrui cartilajul și reduce durerea articulară și rigiditatea

Cartilajul este un țesut conjunctiv care acoperă capetele oaselor. Protejează oasele și articulațiile de deteriorări. Atunci când cartilajul din articulații începe să se descompună, le face rigide și dureroase, provocând dificultăți în activitățile dvs. de zi cu zi cum ar fi mersul pe jos sau urcarea pe scări. Nu există o alimentare cu sânge a cartilajului, deci durează mai mult timp pentru a se vindeca. Cu toate acestea, gestionarea unei diete vă poate ajuta să accelerați regenerarea.

Într-un mod mai simplu consumul de gelatină poate regenera cartilajul deteriorat. Deci, hai să aflăm mai multe!

Ce este gelatina?

Gelatina este obținută prin colagenul hidrolizat, o proteină găsită în cartilaje. Conform mai multor studii, puteți reduce simptomele osteoartritei prin administrarea a 10 grame de supliment de gelatină, împreună cu vitamina C și calciu în fiecare zi. De fapt, reduce durerile de genunchi, rigiditatea, îmbunătățește forța articulară, flexibilitatea și mobilitatea

Acest supliment are capacitatea de a vă reconstrui cartilajul și de a vă consolida în mod semnificativ genunchii.

Rețetă de băut, cu colagen care reconstruiește cartilajul:

Acest remediu natural vă va reconstrui cartilajul și va reduce durerea și rigiditatea genunchiului. Este foarte ușor și simplu de pregătit. Urmați instrucțiunile de mai jos!

 

 Ingrediente necesare :
  • 40 de grame de gelatină (la plic)
  • 2 cești de ananas
  • 1 ceașcă de fulgi de ovăz
  • 1 ceașcă de suc proaspăt de portocale
  • 250 ml de apă
  • 1 linguriță de praf de scorțișoară
  • 1 linguriță de miere organică
  • 200 g de migdale zdrobite

Preparare:

În primul rând, ar trebui să gătiți fulgii de ovăz. Lăsăți-i să se răcească, apoi adăugați-i într-un blender împreună cu celelalte ingrediente. Amestecați până când obțineți consistența dorită. Aia este! Consumați un pahar înainte de micul dejun și altul după-amiază. Repetați această procedură în fiecare zi, timp de 2 săptămâni.

 

 *Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

loading...

Lasă un răspuns